Linen




Pastebėjau, kad šią vasarą linas "rūlina" mano spintoje. Gana netikėtai jis atsirado pas mane, nes niekad neprijaučiau šiai medžiagiai, bet dabar esu labai patenkinta. Šiuos marškinėlius gavau per mainus su sese, aš jai vienus, ji man šitus. Jau vien dėlto yra smagu sesę turėti :) Ir dabar negaliu iš jų išlįsti, nes be proto patogūs, smagūs, susiglamžę atrodo kietai, toks laid back stiliukas. Taipogi šią vasarą negaliu paleisti iš rankų savo nuostabiosios oranžinės rankinės. Man ji žiauriai graži ir stilinga, bet kokiai aprangai suteikia akcentą, tad ją dar dažnai pamatysite. Na, čia vėl turėčiau padėkoti sesei už puikią kalėdinę dovaną, hehe :)

 O dabar visiems linkiu gražaus savaitgalio!!




Summertime...




Tikrai taip, kad summer time and a living is easy! Taip gera mėgautis saule, ilgais šviesiais vakarais, išsiilgtu smėliu, šaltu Grimbergenu (taip, aš labiau alaus mėgėja nei vyno, ech kaip nemoteriška, hehe :)) Viskas taip paprasta ir lengva, taip spalvota ir gėlėta, taip svajokliška ir miela, tiesiog gera... O kaip vasarą pradėti be naujo maudymuko, tad ilgai laukus pagaliau galėjau išdidžiai žingsniuoti paplūdimiu su savo naujuoju kostiumėliu. Šį kartą labai norėjau kiek kitokios spalvos, tamsesnės nei anksčiau, tad viršutinę dalį pasirinkau mėlynos spalvos, apatinę dalį dryžuotą - mėlyna ir balta. Pirmą kartą turiu tokį "tamsų" maudymuką, nes iki šiol visi buvo ryškiaspalviai, bet labai džiaugiuosi šia dovana. Maloni medžiaga, patogus maudytis, nes "šniureliai " prilaiko, kad neiškristų kas nereikia :)), o deginimuisi - raišteliai žemyn ir super. Pridedam lininius šortukus + mylimus Ray ban'us ir ready to the beach :)

Tikiuosi ir Jūs mėgaujatės vasara taip pat kaip ir aš!! 



{three things}




Šią savaitę mane džiugino:
1. Gėlės. Astromerijos (nors tu ką, bet rašosi vis man astronomijos, hehe). Vienos iš mano mėgstamiausių gėlių. Labai ilgai išsilaiko ir džiugina akį. Patinka man šviežios gėlės namuose, patinka žūrėti į jas, pauostyti (nors pastarosios tai kvapu nepasižymi, tiek to), bet vat su jų priežiūra, o būtent su vandens keitimu kartais iškyla problemų...kažkaip pasimiršta.. Nieko, vėl yra kur tobulėt :)
2. Šokoladas. Taip taip. Už šį olandišką šokoladą, tiksliau net keturias dėžutes jo, esu dėkinga savo senam draugui, kuris du kartus per metus papildo neišsenkančias saldumynų atsargas: per Kalėdas ir mano gimtadienį. Gerai turėt draugų, kurie pažįsta kaip nuluptą ir žino, kad su šokoladu neprašaus  :)
3. Ir koks gi gimtadienis be mergaitiškų dalykėlių. Sweet summer. Mmmm taip skaniai kvepiančios ir maloniai besinaudojančios priemonės. Niekada nebus per daug :)

-Geros visiems savaitės-