You are gone, gone, gone away, I watched you disappear






palaidinė/blouse: Cop Copine; sijonas/skirt: Sisley; basutės/shoes: Aldo; rankinė/handbag: Mango; apyrankė/bracelet: handcrafted by don't remember who..
 Nuotraukos buvo darytos labai gražiame mieste, Telšiuose. Be galo brangus miestas, nes ten praleista labai daug vasarų, patirta daug malonių akimirkų ir išlikę tik geriausi prisiminimai. Ačiū seneliams už pakantumą, meilę, skanius ir sočius pietus, už šviežias daržoves, vaisius, už viską viską. Ačiū savo gerai draugei Akviliukui už vakarinius pasisėdėjimus balkone su sidriuku, už stiprias kovas teniso kortuose, už pasivažinėjimus dviračiais ir šiaip už gerą kompaniją jau 25-erius metus!!
Taip pat dideliausias Ačiū sesytei už nuostabias nuotraukytes ir už tai, kad ji mano sesė!!
Šiandien padėkų post'as ;-))

Beje, prašom apsilankyti mano draugės besikuriančiame bloge: http://eagletouchphotography.blogspot.com/

***

These photos were taken in a very beautiful city, Telšiai. It's a very dear city to me, because I spent plenty summers there, experienced so many pleasant moments and only the best memories are about this city. Thanks to my grandparents for their tolerance, love, tasty and satisfying dishes, fresh fruits and vegetables, for everything. Thanks to my good friend Akviliukas for our late evening talks in the balcony with cider, tough battles in the tennis court, bicycling and good friendship lasting for 25 years!!
Of course, my big big Thanks to my sister for these beautiful photos and for being my sister!!
Yep, today I'm in the mood to thank ;-))

Please visit my friend's starting blog: http://eagletouchphotography.blogspot.com/

M...

Leave a Comment