Summertime...




Tikrai taip, kad summer time and a living is easy! Taip gera mėgautis saule, ilgais šviesiais vakarais, išsiilgtu smėliu, šaltu Grimbergenu (taip, aš labiau alaus mėgėja nei vyno, ech kaip nemoteriška, hehe :)) Viskas taip paprasta ir lengva, taip spalvota ir gėlėta, taip svajokliška ir miela, tiesiog gera... O kaip vasarą pradėti be naujo maudymuko, tad ilgai laukus pagaliau galėjau išdidžiai žingsniuoti paplūdimiu su savo naujuoju kostiumėliu. Šį kartą labai norėjau kiek kitokios spalvos, tamsesnės nei anksčiau, tad viršutinę dalį pasirinkau mėlynos spalvos, apatinę dalį dryžuotą - mėlyna ir balta. Pirmą kartą turiu tokį "tamsų" maudymuką, nes iki šiol visi buvo ryškiaspalviai, bet labai džiaugiuosi šia dovana. Maloni medžiaga, patogus maudytis, nes "šniureliai " prilaiko, kad neiškristų kas nereikia :)), o deginimuisi - raišteliai žemyn ir super. Pridedam lininius šortukus + mylimus Ray ban'us ir ready to the beach :)

Tikiuosi ir Jūs mėgaujatės vasara taip pat kaip ir aš!! 



Leave a Comment

  1. Aš irgi mėgaujuosi vasaros akimirkomis :) o tu labai gražiai atrodai, gal ne paslaptis iš kur šortukai, nes visą amžinybę ieškau mėlynų lininių šortų :)

    Smagios vasaros!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, Ema!! :) Zinok, situos tai netyce nugriebiau per sale'us H&M Barselonoj praeita vasara ir negaliu atsidziaugti :)

      Delete
  2. Gražios nuotraukos bei maudomukas!

    http://vysniubomba.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Drauge, atrodai nuostabiai! Tiek maudymukas, tiek figura-pilvukas toks atrodo siek tiek pasportaves-zodziu tikra grazuole. Deje, as vasara visiskai nesidziaugiu, nes tiesiog cia jos nera. Laukiu i Lietuva!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciukas***siek tiek pasportaves, bet kadangi linkusi paskanauti, tai reiketu daugiau pasportuot :)))) greiciau pas mus kol silta!!!! ;)

      Delete
  4. this is so pretty, amazing photos! i wanna go to the beaach!!!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete