Grey // White




EN   Well hello everyone! I hope you're all doing great and ready to enjoy the last month of summer. Oooh gosh, time flies like I don't know what. I will take the most from August for sure as I am having two weeks of holiday. So tomorrow I am leaving to the South of France to have some fun by the Mediterranean sea. It's my first time going there and I'm super excited to experience the warmth and beautiful scenery. Then, a week after this trip I will be going to Lithuania. Woohoo! Couldn't be better!

Last Saturday we drove to France, to a small village where was a hot air balloon festival and there were hundreds of balloons taking off at the same time. It was magnificent! It wasn't the best idea to wear a white skirt to this event as we sat on the grass. It was my first time attending this festival so I didn't know what to expect (a bit naive) and before it we had a nice walk in the city and at the end I was too tired to change, so I decided to go like this. It's a simple outfit, but few details like chained handbag, few golden accessories, statement necklace take it to another level.

I wish you all beautiful weekend! I am looking forward to take a lot of photos in the South of France and share them with you. Of course the easiest way to follow my bit and bobs is through my Instagram. Talk to you soon!

******

LT   Sveiki gyvi visi! Tikiuosi, kad gerai laikotės ir esat pasiruošę pasidžiaugti paskutiniuoju vasaros mėnesiu. Vargeli, tas laikas lekia kaip nežinau kas... Vienaip ar kitaip, aš tai pasimėgausiu rugpjūčiu kaip reikiant, nes turiu dvi savaites atostogų. Iiiiir jau rytoj keliauju į Pietų Prancūziją pagaudyti saulės, pasipliuškenti Viduržemio jūroje ir, esu įsitikinusi, pasvaigti nuo įspūdingo grožio vaizdų. Tai mano pirmas kartas Pietų Prancūzijoje, tad laukiu su nekantrumu šios kelionės. Na, o po šių atostogų ir šiek tiek padirbėjus, bus metas keliauti savaitėlei į Lietuvėlę. Kaip smaaaaagu!!! 

Praėjusį šeštadienį važiavome į Prancūziją, į mažiuką miestelį, kur vyko oro balionų šventė ir šimtai jų kilo į dangų vienu metu. Turiu pripažinti, kad vaizdas buvo stebuklingas. Tiek spalvų, tiek įvairių formų ir tiek daug entuziastų seniai mačiau vienoje vietoje. Žinoma, vilkėti baltą sijonėlį tokiame renginyje nebuvo pati protingiausia mintis, nes kai neturi pleduko, tai sėdies ant žolės. O žalia žolė ir baltas sijonas...hmm na nelabai draugauja. Tačiau neteiskit iškart, turiu pasiaiškinimą. Kadangi pirmą kartą vykau į tokį renginį, tai nelabai žinojau, ko tikėtis (naivoka, sutinku), o jei rimtai, tai prieš vaikštinėjom po miestą ir poto jau tingėjau persirenginėti, tad taip sau visa graži išsiruošiau į šventę laukuose :) Iš tiesų, tai paprastutis derinukas, tačiau rankinukas su grandinėle, keletas auksinių aksesuarų ir statement pakabutis jį nukelia į rimtesnį lygį.

Tai tiek šiam kartui, linkiu gražaus savaitgalio jums! O aš nekantrauju greičiau keliauti, daug daug fotografuoti ir poto pasidalinti visu grožiu su jumis. Kad nepamirštumėt manęs ir šiaip visokių daikčiukų pažiūrėjimui, galite mane sekti Instagram'e! Iki greito!


Leave a Comment

  1. Dar tik neseniai atradau tavo tinklaraštį, bet su kiekvienu įrašu vis labiau žaviuosi! :) Ech, tiek nedaug turime gražiai besirengiančių tinklaraštininkių lietuvių, o ir tai dauguma jų užsienyje... :D Beje, linksmos kelionės! Kaip ir priklauso, už širdies kiek pavydukas ima, bet, kad jį nuvyti lauksiu nuotraukų! :)

    ReplyDelete
  2. Love the summery outfit! Have a great time in France and Lithuania!

    ReplyDelete
  3. Such a pretty outfit, I totally love the texture of this shirt! The festival must have been so cute! Also wishing you lots of fun in France, I wish I could go myself!
    xx

    ReplyDelete
  4. great outfit! love your skirt!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  5. The skirt is really nice indeed! Enjoy your vacations, I love the South of France!

    Corie
    www.barefootinluxembourg.com

    ReplyDelete
  6. Wow such a cute and fresh outfit! I love it! <3 xo

    Yaya

    www.yayavanchique.com

    ReplyDelete