Chunky Scarf x Autumn Boots




EN   I've already started taking out winter boots and scarfs from my closet, because it's about that time. I just love the feeling of wrapping around my neck a huge chunky scarf. It feels so warm and cozy and it can brighten any outfit. This week was a chilly one. So all I wanted to do is to get all wrapped up in the blanket, have someone serve a cup of hot tea and just not move. Of course, my wish didn't come true (how come? hm ;), but it's okay, it was a nice and productive week after all. Now I am looking forward to the even greater weekend. Enjoy yours! Talk to you on Monday!

******

LT   Aš jau po truputį pradėjau traukti iš spintos žieminius/ rudeninius batus ir šalikus, nes juk jau pats metas tai daryti. Dievinu tą jausmą, kai apsuki kelis kartus didelį ir šiltutėlį šaliką aplink kaklą. Būna taip šilta ir kartu labai jauku, o beto toks šalikas visuomet gali paįvairinti bet kokį derinuką. Ši savaitė čia buvo viena iš vėsenių, tad tesinorėjo įsisukti į šiltą pleduką, dar norėjosi kad kas nors vis atneštų karštos arbatos puodelį ir taip visą laiką nejudėti. Žinoma, mano noras neišsipildė kaip bebūtų keista (šypt), bet nieko tokio, nes šiaip ar taip ši savaitė praėjo gerai ir produktyviai. O dabar laukiu dar ir puikaus savaitgalio. Tokio palinkėsiu ir jums! Ir iki pasimatymo pirmadienį!


Leave a Comment

  1. Atrodai tikrai žavingai. Taip jaukiai...
    P.S. batai - OSOM! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui, Egle!! Sitie batai buvo tikrai geras pirkinys :)

      Delete
  2. OMG!! Batai! Nerealus! ;oo

    Viskas puikiai suderinta, tetruksta tik bordiniu lupu :)


    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu Indre!!!! Tikra tiesa, kad truksta bordiniu lupu, bet tuo metu neturejau tokio ir tik veliau nusipirkau tokios spalvos lupdazi, tai kuriam nors irase tikrai pasidemonstruosiu su bordinem lupom :))))

      Delete
  3. Perfect outfit fot this fall!!!

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  4. Autumn is my favourite season fashion wise, precisely because i love chunky scarves, big knits and boots as well :) Lovely outfit!

    www.undersizedcloset.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes for chunky scarves and knits and boots!!!!!!!!!!!!!!!!! We are on the same page :))

      Delete
  5. Noriu tokios spalvos rankinės šiam sezonui, taviškė puiki! Ir tu kaip visada- jauki :)

    ReplyDelete
  6. Ar tik čia ne megztinis iš Lindex? :) Jei taip, turiu tokį patį tik tamsesnės pilkos - vienas geriausių pirkinių gyvenime! Ta prasme, rimtai, negaliu nustoti jo dėvėti. :D O derinys šaunus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip taip taip!! :) As kuo puikiausiai tave suprantu :) Zinok, man sis megztinis yra irgi vienas geriausiu pirkiniu, na visuomet taip pravercia ir taip gerai suveikia jis.

      Delete
  7. o jau salikas koks!!!! puikus outfitas, ir labai grazios nuotraukos :) xxx
    Vaida @ www.donttellanyone.net/blog

    ReplyDelete