Denim Skirt




EN   Fi-na-lly the rain has stopped in Belgium and we have beautiful sunny weather. While my family in Lithuania was enjoying real summer during June, all we had was rain, grey clouds and 15-17 degrees temperature. It can be quite depressing. So it's unbelievable how much a little ray of sun can inspire and motivate. I also finally got to wear dresses and skirts and all the summer attire. Cheers to that for sure!

Today's outfit is all about the beauty of this denim skirt. I used to wear a lot of denim skirts during my adolescence, but later they became out of fashion and I am very happy that they are coming back again. I found this skirt accidentally at the Pull and Bear shop while I was in fact searching for jeans. Fringe details attracted my attention right away. The cut is perfect and comfortable. So I bought this skirt without doubt. And this is how I styled it.

******

LT   Pa-ga-liau lietus pasitraukė iš Belgijos ir saulėtos bei šiltos dienos pakeitė tą niūrų orą. Kol mano šeima džiaugėsi ir netgi 'kepė' nuo karčio Lietuvoje, man teko visą gegužę ir birželį matyti tik lietų ir tamsų, apniukusį dangų, bei 15-17 laipsnių temperatūrą, tad bent nedidelis saulės spindulėlis suteikia tiek daug džiaugsmo, motyvuoja ir įkvepia. Tad ta proga ištraukiau iš spintos sukneles, sijonus ir visus kitus vasaros atributus. Pagaliau! Ploju katučiu!

Šiandienos derinuko visas dėmesys sukasi apie šį džinsinį sijoną. Pamenu paauglystėje labai mėgau ir dažnai nešiojau džinsinius sijonus. Turėjau keletą, bet vienas buvo pats pačiausias, toks tamsaus ir plono džinso, parvežtas sesės ir mamos lauktuvių iš Turkijos. Tada tai buvo vau, iš pačios Turkijos, ir dar šalia gavau džinsinį rankinuką. Jaučiausi pati kiečiausia ir ypač gerai suderinta apranga:)) Grįžtant prie nuotraukose matomo sijono, tai iš tiesų, jį atradau atsitiktinai Pull and Bear parduotuvėje, kai ieškojau šiaip džinsų. Bet tie paplėšymai taip patraukė mano dėmesį, kad nesusilaikiau. O dar kirpimas pats tas mano figurai, tai išvis jaučiausi nugriebusį pati geriausią laimikį.

Taigi palieku jus pažiūrėti, kokį derinuką sukūriau su šiuo sijonu. Gražaus savaitgalio visiems!!

Wearing: shirt (Gerard Darel) // skirt (Pull and Bear) // shoes (Benetton) 


Leave a Comment

  1. Nuostabiai atrodai!

    xx
    Aida
    http://espritdemode.blogspot.lt/

    ReplyDelete
  2. That skirt is sooo cool! I miss you girl, we should go for a coffee when I'm back from the US :)
    xx

    ReplyDelete