Sweet life with books




Štai tokia knygų krūvelė pastaruoju metu pūpso ant mano stalo. Ir ji vis didėja, o skaitymo tempas kaip reikiant sulėtėjęs, bet vis vien įsigyti naują knygą taaaip norisi. Sekmadienį blusų turguje nesusilaikiau ir nusipirkau "Marlis ir aš". Pamačiau savo išsvajotąjį labradorą ir susileidau. Taip, rankos nusviro, ach atodūsis išsprūdo kaip eilinį kartą susidūrus su labriu. Gerai, kad netikras buvo, nes vėl būčiau ilgesingu žvilgsniu ir visa persikreipusi palydėjusi auksaspalvį gražuolį. Dažniausiai nuo sakinio: "gal galėčiau paglostyti" susilaikau, bet jis man ant liežuvio galo :) Taip taip, grįžtam prie knygų. Sakiau sau, kad nepirksiu grožinės literatūros, tik kulinarines ir psichologines knygas, bet, deja, karts nuo karto nesusilaikau. Šiuo metu skaitau "Saldus gyvenimas Paryžiuje. Oi, kaip norėjau šitos knygos, ir dabar su didžiausiu malonumu paimu į rankas. Paryžius Paryžius, kruasanai, makarunsai..mmmmm...gėris. Na, o visos kitos knygos dar laukia savo eilės. Gal dar ką galit parekomenduoti?? :)

Here is a pile of  books lying lately on the corner of my table. And it continues increasing, meanwhile my reading is going very slowly, but still there is a temptation to buy a new book. So on Sunday I couldn't help myself and bought "Marley and me" in flea market. I saw my dream labrador and I just melt down. Yes, my arms drooped, the sound "ach" came out of my mouth like every time I face the lab. Well, it was only on a book cover, not a real dog, otherwise I would have looked at him with my wistful eyes and followed that golden beauty all twisted. Usually, I try to keep myself from the question: "could I touch him?", but it's very hard. Yes yes, let's come back to books. I told myself not to buy literature, only culinary and psychological books, but from time to time I can't refrain. Now I'm reading "The sweet life in Paris". How I wanted this book and so far I'm love with it. Paris Paris, croissants, macaroons, mmmm..good. The rest of the books are still waiting for their time. Any other books recomendations?? :)

M...

Leave a Comment

  1. I love reading too. Some of my favorite books are the Ricemother and books by Lisa see.

    Hugs and kisses,,

    www.lavieandmode.blogspot.com
    twitter @xoxoloveroxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Roxanne for sharing your favorite books very much!!! I wrote down them :-) kisses*

      Delete
  2. turi Alefa? ar patiko? as vis norejau paskaityt, kai buvau lietuvoj :) Tai kai atvyksi manes aplankyt, atsivezk ir knyga ;)

    http://eagletouchphotography.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo, turiu, pradejau skaityti, tai man labai patinka. Butinai, jau reik galvot apie aplankyma sakyciau ;-) o vat Valkirijas mano sese skaite, tai sake, kad jai labai nepatiko ir kad nevykes Coelho kurinys, tai reikes paciai isitikinti.

      Delete
  3. o man atvirksciai-labai patiko..na taip yra su tom knygom...turi atrast save :)

    http://eagletouchphotography.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete