..those little moments...




LT Tvarkinga aplinka ir mažos smulkmenos. Mano nuomone, viskas prasideda būtent nuo jų. Įkvėpimas, pasitenkinimo šypsnis ir tas viduje knibždantis laimės jausmas, kad viskas yra savo vietoje, kad viskas sudėliota gražiai ir tvarkingai, taip kaip ir turi būti savuose namuose, kuriuose gyvena džiaugsmas. O jį susikuriame juk mes patys, ar ne? Kaip ten sako: švarūs namai - švari siela ir atvirkščiai. Tad šiandien lengvai pasinerkime į mano mažučius kasdienius džiaugsmus.
*****
EN Clean home and little details. In my opinion, everything starts exactly from it. Inspiration, satisfaction smile and that happiness feeling inside you, when everything is in the right place, when everything is put nicely and neatly, just the way it has to be in your own home, where happiness and joy live. We create it by ourselves, aren't we? As people say: clean home - clean soul and vice versa. So today let's lightly dive into my little everyday moments full of little happiness.



Leave a Comment

  1. Visiskai pritariu - namu betvarke daznai sukuria ir vidine, asmenine disharmonija. Labai grazus auskarai su rozemis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taip, Judita, ir as su tavimi pilnai sutinku!! Reikia palaikyti visur tvarka! :)
      Dekui uz auskariukus! :)

      Delete
  2. Kaip miela <3 taip šilta pasidarė pažiūrėjus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dziaugiuosi, kad liko siltas ispudis!!! :)

      Delete
  3. Kokia nuostabi orchidėja pirmoje nuotraukoje! :)

    ReplyDelete
  4. Visiškai tau pritariu ;) Labai jaukios nuotraukos :3
    Muilo Burbulai

    ReplyDelete