In Search Of Personal Style




LT   Jeigu kas nors manęs paklaustų, kaip apibūdinčiau savo stilių, iš tikrųjų būtų labai sunku rasti tą vieną tvirtą atsakymą, nes aš jaučiuosi, kad vis dar esu savo stiliaus paieškose. O gal tai ir yra mano stilius, kiekvieną kartą įkvėptas mano besikeičiančios nuotaikos?... Galiausiai, ar būtina uždėto etiketę net ant savo aprangos pobūdžio?... Manau, kad ne. Visgi galvoju, kad geriausia rengtis taip, kaip jautiesi patogiausiai, gražiausiai, o ne būtent kas madinga šį sezoną, bet nė velnio tau netinka ir nelimpa... Vieną dalyką tikrai žinau, kad mėgstu minimalizmą, kartais paįvairintą įdomesniais aksesuarais. Šios dienos derinys ir susideda iš to, kas man limpa prie širdies: plazdenantis sijonas, suderintas su ilgaauliais ir laisvai krentantis megztinis. Derinys, dvelkiantis pilka spalva bei minimalizmu. Mano šaltojo sezono topas. Labai įdomu, ar Jūs jau atradote savąjį stilių?

*****

EN   If someone asked me to describe my personal style, I am not sure if I would be able to have one right answer, because I still feel that I am in search of my own style. Or maybe this is my style, every time inspired by my changing mood. Finally, is it really necessary to put a label on your clothing? I guess not. However, I feel that you need to dress the way you feel the most comfortable, the most beautiful and not just what is fashionable this season, but doesn't suit you or doesn't stick to real you at all... I know one thing about my style that I have always been and still am in love with minimalism, sometimes spiced up with b statement accessories. Today's outfit consists of what I really like: flowy skirt, combined with boots and loose sweater. An outfit based on grey color and minimalism. This is my top clothing for cold season. What about you? I am keen to know if you have already found your personal style?


Leave a Comment

  1. atrodai puikiai! Tokį derinuka panašų buvau sukūrusi galvoje ir iš savo drabužių :D
    Na, o kalbant apie stilių, tai mano toks visoks. Vieną dieną aš noriu būti su aukštakulniais , o kita su sportbačiais ir taip visą gyvenimą, kažkada galvojau, kad blaškausi tarp stilių, bet dabar supratau, kad tai yra mano pasivėlęs stilius, kuris man patinka :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui, Ieva! Labai gražiai apibūdinai savąjį stilių "pasivėlęs" :)) jaučiu, kad ir man toks pritinka apibūdinimas :))

      Delete
  2. Tavo stilius mano akiai be priekaištu. Žiūrint į derinių nuotraukas, atrodo kad visi dalykėliai tinka idealiai. Formos, spalvos, faktūros...nei pridėsi, nei atimsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Labai ačiū, Judita! Tikrai malonu girdėti :)

      Delete
  3. Honestly, I think you do have your own, personal style and I really like it!
    As for me, I don't think that I have one, my outfits are always so different, from business chic to bomber jacket with sneakers. It all depends on my mood, the season and the occasion :)

    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Poppy!! Personally, I really like your style, always well put!! ;))

      Delete
  4. Gražuolė tu mano ;)

    O kalbant apie stilių aš manau, kad jis negali tapti "štampu"... jis turi keistis per amžinus bandymus ir augti kartu su mumis tam, kad nepasidarytumėm nuobodūs, visų pirma, sau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ačiūūūūūūū!!!! :))) visgi sutinku, matyt, nereikia savęs įrėminti į kažkokį vieną aprangos stilių. Įvairovėje ir netikėtume slypi grožis, ar ne? :)

      Delete
  5. pamenu, ramunė Piekautaitė (dabar tikriausiai Verslovė ar Verslovienė) yra sakius, kad nėra atradusi savo stiliaus, o jai tuomet buvo kokie 35...

    O tavo derinukas labai simpatiškas :) Tik aš asmeniškai nedrįsčiau derinti šifono sijonėlio su rudeniniu megztuku. Greičiausiai čia išlenda mano konservatoriškumas ir nelankstumas derinti šiltojo ir šaltojo sezono garderobą. Bet tau labai tinka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dėkui :) žinai, gal anksčiau ir aš nebūčiau taip suderinusi, bet kartais tikrai smagu išeiti iš savo komforto zonos, o poto pamatai,kad tinka ir patinka ir sau toliau tęsi, kol vėl užsimanai dar kažko įdomesnio :)

      Delete
  6. Personally I think that you have a very good sense of style! I believe that I have found my personaly style. It is key not to let oneself be seduced by fashion trends. Here and there they can be incorporated... as long as one is able to differentiate between trends and style.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Anouk! I totally agree with you that it's great to find a trendy piece and incorporate into your style, but not only follow blindly what is fashionable this season. I am glad that you are able to describe your style or at least you know the direction of your style!

      Delete
  7. I really enjoy this outfit! :D
    As to personal style, I have to say that I have not found a simple way or two words to describe my style either. In the end, I suppose it is all about what you like and what you feel best in. Labelling everything is veery human, but we have to accept that it is quite difficult to always be able to define everything. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Ankie! Yes, labeling is a human thing, but it doesn't mean it's a good thing, right? :)) Yep, most of the times we want to define something, because then it just feels easier to accept it or understand, but that shouldn't be our goal :)

      Delete
  8. Komplimentai tau - atrodai puikiai! :)

    O savo stilių man dar sunku apibūdinti. Atrodo, vyrauja kažkas vientiso, tačiau pasakyti konkrečiai sunku. Ypač, kai žiūriu į savo batus... Nuo krūvos aukštakulnių iki sportbačių ir gremėzdiškų rudeninių batų, iš kurių šį sezoną niekaip negaliu išlipt. Manau, kad stilius atspindi kiekvieno vidinę būseną - kartais norisi pabūti damute su pieštuko formos sijonu ir elegantiškais bateliais, o kartais norisi pabūti už kompiuterio ekrano pasislėpusiu hipsteriu su minkštu ir jaukiu megztiniu. Tačiau kad ir kokį įvaizdį susikurčiau, vistiek išlieka kelios detalės, kurios pasako, kad tai aš - masyvus laikrodis, odinės apyrankės, tie patys akiniai ant nosies ir milžiniška skara arba šalikas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Monika, labai ačiū :) štai, tu jau puikiai žinai savuosius stiliaus akcentus! Pilnai sutinku, kad visgi stilius atspindi vidinę būseną, nes kartais taip norisi pasipuošti, gal kartais ir persipuoši, bet pati jautiesi gerai, nes viduj dega noras būt damute ir daugiau niekas nesvarbu :)

      Delete
  9. SUPER LOVE THE OUTFIT :)
    anyway, would you like to follow each other on gfc/bloglovin and instagram?

    SOMETHING REAL SERIOUS

    ReplyDelete
  10. I wouldn't say I have a personal style that's easy to define because I wear whatever matches my mood :) However I think that you have a wonderful feminine and grown up yet playful style, I just love it!
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Carmen for your nice words!!! ;)) I would say that the mood is a serious thing in style :DD

      Delete
  11. So stylish outfit, love you boots<3

    fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Looking amazing and I adore the coat.

    ReplyDelete
  13. I think we are always in search of our personal style but it just tends to change over time as we get older.

    btw love your skirt, where is it from?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I agree with you, it definitely changes with a age, and if it wouldn't change, it would be quite funny :))) my skirt is from Sisley :)

      Delete
  14. cheap heard not help asics factory asics factory outlet outlet surprised, and asked what. 'll asics factory outlet tell you admitted together Jiangsu and Cheap Asics Running Shoes Cheap University. asics factory outlet Thought he was Asics Australia Online reckless, and just want to apologize, cheap already open, acquired exams, oh, I Stood up, facing cheap. She shook her head and said cheap, I'm not going to the college entrance examination.

    ReplyDelete