New To Black




EN   Sometimes weird things happen, like five years ago I was so convinced that black color doesn't suit me at all and that I would never ever wear it in my life. Now everything's totally changed. I am so in love with black color and I just can't get enough. It looks simple and at the same time very stylish. It's so easy to work, to style it and I have to admit that it's quite safe, because you can never go wrong with black, right? :)) Last Sunday I went to monthly blogger meeting and I decided to go for all black outfit with few more interesting details, like this new Mango statement necklace with some marble in it, gold chained Zara bag, and of course a smile - the most fashionable accessory :))) Let's continue to smile, because it's almost weekend!! :))

******

LT   Kartais nutinka keisti dalykai, pavyzdžiui prieš kokius penkis metus buvau visiškai įsitikinusi, kad juoda spalva man absoliučiai netinka ir kad niekuomet savo gyvenime aš jos nedėvėsiu. O dar žiūrėk, viskas apsivertė aukštyn kojom. Taip pamilau juodą spalvą, kad net sunku susilaikyti vėl ko nors juodo neįsigijus. Spalva tokia paprasta, bet kartu galinti būti labai stilinga. Su ja lengva dirbti, derinti ir turiu pripažinti, kad labai saugu, nes juk dažniausiai su juoda nesusimausi, ar ne? Praėjusį sekmadieni keliavau į blogerių mėnesinį susitikima ir tai progai pasirinkau juodą derinuką nuo galvos iki kojų. Bet kad nebūtų per daug nuobodu, pridėjau kelias įdomesnias detales, kaip savo naująjį Mango statement vėrinį su mažais marmūro gabaliukais, Zara rankinę su auksinėmis detalėmis, bei, žinoma, šypseną, kuri yra pats stilingiausias aksesuaras :))) Šypsokimės toliau, nes jau jau beveik savaitgalis ;)))

Photos by Carmen


Leave a Comment

  1. Atrodai nuostabiai! Kaip visada nuostabiai! :)) Juoda spalva tikrai gali tapti liga... Aš, pamenu, taip buvau įsijautusi, kad spintoje neliko kitos spalvos rūbų. Kaip ten bebūtų, tau tinka juoda spalva.

    ReplyDelete
  2. I really like this location! ;) And of course you look gorgeous in black!
    xx

    ReplyDelete
  3. You look amazing in black! And I love your statement necklace!

    http://thecourtneydiaries.com

    ReplyDelete
  4. Great look!
    www.elationofcreation.com
    Have a wonderful day,
    kisses

    ReplyDelete
  5. As someone who always wears black, I just can say it is impossible that black doesn't suit someone :) Love this outfit, simple but chic. Very nice jeans.

    Corie
    www.barefootinluxembourg.com

    ReplyDelete
  6. Moiiiien Zockerpopp!!!! :) Du bass Wonnerschéiiiiiiin!!!!!!!!!! Love you and Miss my sweet lovely Monikaaaaa!!!!!!!! :))))))

    ReplyDelete