Styling Mini Skirt




Styling mini skirt
EN   Happy Friday everyone! Another week passed by, the time goes way too fast, but I can't complain about the approaching weekend. I guess none of you do :))

But before diving into well deserved weekend, let's talk about today's outfit. I'm still going through my closet for searching the pieces I haven't worn for a long time and I'm trying to incorporate them with my newer clothes. In other words, I try to create new outfits with what I have in my closet. It's a good thing, because I force my creativity to train. On the other hand, gosh, sometimes it's not easy at all. Sometimes I lack of inspiration, sometimes I feel bored of everything I own, or sometimes I simply desire something new and fresh in my closet. Anyways, last weekend this grey flowy mini skirt caught my eye and I though why not to combine it with a chunky sweater and heeled boots? I think it's a great way to pair shorter skirt with loose top for a casual look and leaving the main focus on the skirt and legs, but without being too provocative. The balance, that's what we need to look for when pairing mini skirts. How do you pair your mini skirts?? Or maybe you don't even like them?? Let me know !!
I guess what it is left for me to do is to wish an amazing weekend!!!! See you on Monday!

******

LT   Sveiki sulaukę penktadienio! Kaip viesulas praūžė dar viena savaitė, tas laikas tikrai per greitai bėga, bet iš kitos pusės dėl jau ant nosies kabančio savaitgalio negaliu skųstis. Manau, kad nė viena iš jūsų juo nesiskundžia :))

Prieš neriant į užsitarnautą savaitgalį, pakalbėkime apie šios dienos derinuką. Aš vis dar peržiūrinėju savo spintą ieškodama seniai dėvėtų drabužių, kuriuos galėčiau suderinti su šiek tiek naujesniais drabužiais. Kitaip tariant, stengiusoi sukurti naujus derinukus iš to, ką turiu savo spintoje. Tai labai geras dalykas, nes skatina ir puikiai treniruoja kūrybiškumą. Iš kitos pusės, vargeli, kaip kartais būna sunku tai padaryti. Kartais trūksta įkvėpimo, kitais kartais visi turimi drabužiai atrodo atsibodę arba tiesiog taip norisi kažko naujo ir šviežio savo spintoje. Vienaip ar kitaip, aš manau, kad yra sveika pertvarkyti savo spintą ir jei matau, kad kažko tikrai nebenešiosiu, tuomet galima atiduoti/parduoti ir pan iiiiiir poto....pakeisti kažkuo nauju (hihihihi :)). Taigi praėjusį savaitgalį už mano akies užkliuvo šis pilkas mini plevesuojantis sijonas. Pamaniau, kodėl gi jo nesuderinus su laisvesniu megztiniu ir grubesniais aukštakulniais. Mano nuomone, laisvesnė, didesnė viršutinė dalis yra puikus būdas dėvėti trumpesnį sijoną, norint išgauti kasdieninį derinuką ir paliekant dėmesio centre patį sijoną bei kelnes, tačiau neatrodant per daug vulgariai. Balansas - štai ko reikia siekti, derinant trumpus sijonus. O kaip jūs mėgstate dėvėti mini sijonus??? O gal iš vis jų nemėgstate? Man labai įdomu!!
O dabar daugiau man nieko nebelieka, kaip jums palinkėti gražaus savaitgalio ir susimatom pirmadienį!!!

Styling mini skirt
mini skirt and oversized coat

Leave a Comment

  1. Looooooove this combo! Looks so cozy and warm at the same time! Great choice xx

    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    ReplyDelete