Life Lately




life lately flatlay

EN   Hello everyone! It's been a while since I posted here last time. So I wanted to give a quick update why I am not posting on my blog as usual. I think I know what you are going to think: yeah, again she is experiencing lack of inspiration and motivation, blah blah blah. Ha, gotcha! Nope, this time it's different. And the main reason is: we are moving to the new apartment!! Woop woop. It's a very exciting moment in my life and at the same time very tiresome, because who have experienced renovation process knows well how nerve racking it could be sometimes. Is there anyone who experienced that??? Please let me know that I am not alone in this boat!!!! :))

So that's the reason why I give myself a little break from the blog. I know that it's not good for the blog itself and all statistics, but I just can't do everything at once, I am just not that person who is able to manage job, renovation and blog at the same time. I hope in few weeks everything will settle down and I will be able to come back to my beloved space and do posts without pressure and with a pleasure.

Today I still wanted to share few new pieces that I've got recently from my trip to Lithuania.

******

LT   Sveiki visi! Štai ir vėl praėjo nežinia kiek laiko nuo mano paskutinio įrašo čia. Šiandien noriu pasidalinti su jumis priežastimi, kodėl esu retas svečias savo pačios bloge. Taip, taip, jau žinau, ką manote, kad man ir vėl eilinė motyvacijos ir įkvėpimo krizė. Ha, bet ne!! Šį kartą visai ne tai. Taigi pagrindinė priežastis yra ta, kad kraustausi į naujus namus!!! Vuuuhuuu!! Taip, savo pačios naujus jaukius namus. Tai džiaugsmingas ir nuostabus etapas mano gyvenime, bet kuris yra patyręs atnaujinimo darbus manau puikiai žino, kad tai gali būti ir labai nervus patampantis reikalas. Tikiuosi, kad skaitančiųjų tarpe yra tai patyrusių. Pasakykit, kad aš ne viena šitoj valty???? :))

Tai štai ta didžioji priežastis, kodėl leidžiu sau šiek tiek atitolti nuo blogo. Žinau, kad pačiam tinklaraščiui ir visom statistikom tai nėra gerai, bet aš tiesiog nepajėgiu visko aprėpti vienu metu, tačiau tikiuosi, kad po poros savaičių viskas susidėlios į savas vėžes ir galėsiu vėl sugrįžti į šį savo labai mylimą tinklaraštį ir rašyti be jokio spaudimo, ir galbūt jau prie savo naujojo išsvajotojo balto stalelio..

O šiandien vis vien noriu pasidalinti su jumis keliais neseniai įsigytais dalykėliais.

Zara nude classic pumps
One week ago I was in Lithuania and I couldn't resist taking a look at stores, and obviously I couldn't resist getting few things. I just love shopping in Vilnius, seriously, the stores work till late and there is always big choice of collections. So.... I ended up getting these classic nude beauties from Zara #TotallyInLove #Obsessed :))) can't wait to style them!

***

Prieš savaitę buvau grįžusi į Lietuvą ir kaip visuomet nesusilaikiau neprabėgusi per parduotuves, nes aš tiesiog dievinu apsipirkimą Vilniuje. Parduotuvės dirba ilgai ir pilnos įvairiausio pasirinkimo, tikrai nėra ko skųstis. Taigi taigi...ir štai taip atsidūrė šie naujieji klasikinio stiliaus nude bateliai mano krepšelyje #TotallyInLove #Obsessed :)) laukiu nesulaukiu, kai galėsiu parodyti derinuką su jais!

dainty accessories


Dainty cute earrings are my thing now. I used to love big statement earrings, but now I relive a phase where I want everything small and cute. I spotted these earrings in Mango shop and just had to get them. You know, they were meant to be in my collection :))

***

Mažiukai, smulkučiai ir mieli auskariukai yra mano favoritai pastaruoju metu. Buvo laikas, kai dievinau didelius, išraiškingus auskarus, bet dabar išgyvenu fazę, kai norisi smulkių aksesuarų-auskarų. Šiuos pamačiau Mango parduotuvėje ir tiesiog turėjau įsigyti, nes jiems paprasčiausiai buvo lemta atsidurti mano kolekcijoje :))

See you soon!!!!!!!!! Iki greito pasimatymo!!!!

Leave a Comment

  1. Kraustymasis žiauriai ištampo nervus!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pritariu pritariu!!!!! bet uztat po to buna labai gera :))

      Delete
  2. Ohh, manęs vis neapleidžia mintis, kad noriu persikraustyti. Nebūtinai į savo savo, bet bent jau vietą, kurią iš naujo galėčiau vadinti savo namais. Matyt įsibėgėjau į pačius įvairiausius pokyčius (pradedant šukuosenos keitimu, baigiant studijų sustabdymu), kad viskam pasibaigus nebeturiu dėl ko jaudintis ir nervintis :D

    Sėkmės kuriant savo namus ir, tikiuosi, dar susirašysime komentaruose artimiausiu metu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui, Greta!! Gal visai i nauda pertraukele, kai nereikia del nieko per daug jaudintis :))

      Delete
  3. These are some lovely things, especially the shoes which go so well with your style! Will you be sharing pics of the apartment? ;)
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, I adore these shoes, I've been wanting something like this for a long time and it looks kind of Chanel, you know I just need to paint black the tip :DDD About the photos, I am thinking about doing some home interior post when I finish settling down, but it won't be soon..

      Delete