Neutral




Layering neutral outfit
EN   Don't get fooled by the smile and the sun in the photos, because it was freezing and windy outside. Initially, the plan was not to wear a scarf with this outfit, but when I got outside the car to our shooting place, I couldn't strike any pose without wrapping a sweater around me all the time, so I decided to grab my scarf. I have to say it was a good decision after all, because it made my whole outfit look complete and more interesting.
Finally, the weather is getting warmer and warmer, which makes me very happy. Yesterday was a day off in Belgium and Luxembourg, so we decided to spend all our day outside walking, visiting the market and eating ice cream (first ice cream of the season that we ate ouside, woohoo) and I managed to get a little tan on my face and on my feet, the latest is not the best, you know, shoe tan is never very appealing ;)) 

Have a nice, warm and sunny weekend!!!!!! (Oh on Monday I have something exciting waiting for you on the blog, so don't forget to check ;))))) I am very excited about it, I have a feeling that you might be too :)))) See you on Monday!!

******

LT  Neapsirikite dėl šypsenos ir saulės nuotraukose, nes tą dieną buvo labai šalta ir vėjuota. Iš pradžių mano planas buvo nedėvėti jokio šaliko, bet tik išlipusi iš mašinos į fotosesijos vietą ir nepaleisdama bei vyniodama megztinį aplink save, supratau, kad nieko nebus ir bėgau pasiimti šaliko. Taip jis mane išgelbėjo nuo vėjo ir galiausiai davė daugiau įdomumo pačiam derinukui. Išėjo puikus sprendimas. 
Pagaliau lauke vis šiltėja ir saulutė darosi labai maloni bei lepinanti. Tokie momentai suteikia laimės. Šiltesnis saulės spindulėlis ir štai iškart šypsena visų veiduose atsiranda. Vakar buvo nedarbo diena Belgijoje ir Liuksemburge, tad ta proga nusprendėme praleisti visą dieną vaikštinėdami po miestą, aplankydami turgų ir valgydami pirmuosius ledus lauke (pagaliau!!!) ir nepatikėsit, sugebėjau netgi šiek tiek nudegti veiduką ir pėdas, žinoma, pastariųjų toks "batinis dryžuotas" įdegis nežavi, bet saulė tik pradeda savo darbą, tai nieko tokio, spės išsilyginti :))

Palinkėsiu Jums saulėto, šilto ir smagaus savaitgalio!! Dar turiu Jums siurprizą, kurį sužinosite pirmadienio įraše, tad nepamirškite čia užsukti!!!! Aš labai džiaugiuosi ir jaučiu, kad siurprizas patiks ir Jums, tad iki pirmadienio!!!!

styling chunky sweater
luxembourg fashion blogger
luxembourg lifestyle blog
layering ideas

Leave a Comment

  1. Labai žavios ir jaukios nuotraukos :) Komplimentai ne tik tau, bet ir fotografui :) Pas mus taip pat jau šilta, pagaliau tikras ir gražus pavasaris!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui, Zivile, butinai perduosiu koplimentus, tikrai pasidziaugs fotografas :)))
      Kaip smagu girdeti, kad jau visur pavasaris isibegejo!!!!! :))

      Delete
  2. Labai gražiai atrodote! :) Pavasariška šiluma, žaluma ir gausybė žiedų džiugina labai ir mane :)

    ReplyDelete