Pop of Red





EN   I always liked knee length skirts, but I used to find it difficult to compare them with flat sandals or if I did, it looked unflattering for me. I don't know what changed or what influenced me, but these days I think that knee length skirts look great both with heeled and flat sandals. I bought this skirt so long ago and there was that rare moment when I bought something without even trying on, because at that moment I desperately wanted/needed to buy something and I was not planning to leave the shop (in this case H&M) without a thing in my bag, so I grabbed this skirt and I bought it without trying. Pfuu, luckily it fit me well. Speaking in general, I don't like buying clothes without trying, so that's why I don't do often online shopping, because I am afraid it won't fit and if it doesn't, I don't want to take my time sending back things to the company. Just sounds way too much to do. Besides, I really enjoy strolling through the magazines and buying this way. But how about you guys?? Do you do often online shopping or you just like me are afraid to get something that doesn't fit??

******

LT   Aš visuomet mėgau sijonus sulyg keliais, tačiau anksčiau man būdavo sunku juos suderinti su žemakulniais bateliais/basutėmis, o jeigu tai ir pavykdavo, vis vien kažkaip atrodydavo nepatraukliai. Nežinau, kas pasikeitė, kas turėjo įtakos, tačiau dabar mano akimis sijonai sulyg keliais atrodo puikiai tiek su aukštakulniais, tiek su žemakulniais. Šį sijoną aš turiu jau labai seniai ir nusipirkau labai netikėtai, kai buvo užėjęs nenumaldomas ir toks užsispyręs poreikis neišeiti iš parduotuvės (šiuo atveju H&M, kai dar jo Lietuvoje nebuvo nė kvapo) nenusipirkus kažko. Tad pasigriebiau šį sijoną ir net nesimatavus nusipirkau. Laimė, kad tiko. Kad jau paminėjau pirkimą be pasimatavimo, tai turiu pasakyti, kad čia labai retas atvejis, kai taip perku drabužį. Dėl to ir privengiu internetinio shopping'o. Man kažkaip baisu, kad drabužiai netiks, o jei taip ir bus, tuomet man gaila laiko siuntinėti atgal. Tiesiog atrodo daug bereikalingo darbo. Be to, aš mėgstu perbėgti parduotuves ir pirkti drabužius senuoju klasikiniu būdu. Tačiau kaip jūs?? Ar dažnai darote online shopping'ą, ar esat labiau kaip aš prisibijančios?? 


Leave a Comment

  1. I really love this simple and chic outfit!! :D Very classy and summer-y.

    xx
    Ankie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Ankie!!!! I would like summer weather to come back again :))

      Delete
  2. Labai žavus ir šiltas derinys!

    Kas dėl apsipirkinėjimo, rūbus retai kada perku internetu. Vienintelė išimtis ASOS, nes vis užmatau patinkančią suknelę, imu apie ją svajoti dieną ir naktį kol galiausiai nesusilaikau :D Tiesa, niekad nešautų į galvą užsisakyti kelnių ar batų, man atrodo su jais sunkiau pataikyti :) Bet yra tekę ir grąžinti. Gerai, jog jų sistema ties tuo patogi, tai nėra galvos skausmo. Tik šiaip nesmagu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu!! :)

      As kartas nuo karto irgi uzeinu i ASOS puslapi, uzmatau kas patinka, bet kazkaip neisdristu uzsisakyti :(( ir siaip man dabar iskilo toks klausimas, bet tai juk uz siuntima atgal reikia sumoketi, ar ne?

      Delete
    2. Taip, deja už siuntimą atgal tenka mokėti pačiam :) Ir reikia grąžinti per 28 dienas. Tad rizika vis tiek yra. Bet bent jau į priekį nemokamai siunčia nuo tam tikros sumos. Seniau beje buvo nemokamas visada, bet geri laikai baigėsi :D

      Delete
    3. Stai kaip.. Aciu, Zivile, uz paaiskinima!! Na tai isvis jei netinka, tai dar i minusa gali nueiti :))

      Delete
    4. Minusas nėra didelis, bet taip, gali :D

      Delete
  3. Zavingai atrodai, mieloji! O internetinio pirkimo tikrai nereikia bijoti. Juk jau per laika ismokome ir zinome kas mums tinka ir kas ne. Ir beje, grazinimas yra labai paprastas :)
    Rekomenduoju merginoms ir www.enli5.lt parduotuve ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui ;)

      Dziaugiuosi uz merginas, kurios ismoko atsekti, kas tinka, o kas ne, bet as nesu ju tarpe, nes parduotuvej matuojantis is 10 pasiimtu drabuziu, tik 1-2 tinka puikiai :)) na gal kada nors :))

      Delete
  4. Aš taip pat neapsipirkinėju internetu. Man reikia viską prieš perkant pačiupinėt ir pasimatuot penkis kartus. Nes dažniausiai esu tarp dydžių ir man žiauriai sunku rast drabužius, kurie man tiktų ir patiktų :) Bet ką gali žinot, gal vieną dieną atrasiu online shoppingo malonumus :)

    P.S. Sijonas tikrai nuostabus!

    Su linkėjimais
    Monika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, Monika!

      As irgi tikiuosi atrasti online shoppingo dziaugsma :))

      Delete
  5. First this skirt fits you fantastic and I love the colour. I think this length is perfect but as you I have Problems with this lenght because I think it works with heels better than it does with flats but I am getting used to it. Slowly :) well I am I think the both online shopper and store. I always tend to look up everything on the Internet then I check it out in the stores and when they dont have it I buy it online. Only my Dresses are all coming from Asos because they nearly always fit me perfectly. <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey there Imena!!! Thanks ;)) I am just like you, I am getting use to knee length skirts and flats situation slowly and it's working :)) I guess I am the only one who haven't used yet Asos :DD

      Delete
  6. such a cute look, love the skirt!

    danielle | avec danielle // giveaway

    ReplyDelete