KIKO Intensely Lavish Lipsticks




KIKO lipsticks review
EN   Hello everyone! I am finally back after almost two weeks of absence. But I have to admit it was so good to disconnect from everything, from all social media, even my beloved Instagram, I almost didn't use the Internet and fully enjoyed my stay in Lithuania. On the other hand, it feels good to be back too now. I am looking forward to 2016, I hope it will be a good year. As every year I made new goals that keep me going forward and improving my personal and professional sides, but I like to keep it for myself, so I won't be sharing it here. I also find it very fun at the end of the year to cross the goals I achieved and see others that I didn't.

But now let's start new year with a beauty post. I wanted to write about these KIKO Intensely Lavish lipsticks like a month ago when I ordered them, but you know, sometimes I suck at my scheduling.. I saw these shades in one you tube channel and I instantly craved for them, and apparently it was a special discount weekend on the KIKO website, so I had  to get them. And I am happy I did it, because these lipsticks are amazing for the amazingly little price. Creamy texture, the pigmentation is really good, even too strong for me as I like lighter lips, and it stays on the lips really long time. Besides, look at this beautiful packaging. I mean I can't ask anything more. If you are hesitating to try KIKO lipstick, I highly suggest you go for it. Maybe you will like just like I do, who knows! Or if you have already tried them, I would love to hear your opinion!!!!

******

LT   Sveiki visi! Pagaliau sugrįžau čia po beveik dviejų savaičių tylos. Tačiau turiu pripažinti, kad buvo be protiškai gera atsijungti nuo visų socialinių tinklų, net nuo mano taip mylimo Instagram'o, beveik nenaudojau interneto ir pilnai, tikrai pilnai pasidžiaugiau savo atostogomis Lietuvoje. Nors iš kitos pusės, lygiai taip pat gera sugrįžti čia į savo blogą. Žvelgiu į 2016-uosius ir labai tikiuosi, kad tai bus geri metai. Kiekvienoje naujų metų pradžioje susikuriu naujus tikslus ir juos gražiai užsirašau savo knygutėje. Tai man padeda nepasimesti ir eiti savo asmeninio bei profesinio tobulėjimo linkme, tačiau šiuos tikslus pasilieku tik sau ir čia, deja, nesidalinu. Taip pat būna labai smagu metų pabaigoje sudėti pliusiukus prie įgyvendintų tikslų, na o tų kurių nepavyko, tiesiog jei dar tikrai artimi man, perkeliu į naujus metus, o jei jaučiu, kad visgi jie ne mano, tiesiog išbraukiu. Paprasta.

Na o šiandien pirmąjį naujų metų įrašą pradėsiu grožio tema. Iš tiesų, apie šiuos KIKO Intensely Lavish lūpdažius norėjau parašyti gal prieš mėnesį ar daugiau, kuomet juos užsisakiau, bet žinote, man kartais nelabai sekasi su planavimu. Užmačiau šiuos lūpdažius viename you tube kanale ir kaip mat užsigeidžiau, o dar apsilankius KIKO internetiniame puslapyje atradau specialą nuolaidą, tad nieko kito nebeliko kaip tik imti ir užsisakyti :)) Ir labai džiaugiuosi, kad taip padariau, nes tik pažiūrėkit, kokie gražūs šie lūpdažiai!! Kreminės tekstūros, labai pigmentuoti, man netgi gal šiek tiek per daug, nes mėgstu "lengvesnes" lūpas, taip pat laikosi kuo puikiausiai, o dar nepamirškime prieinamos kainos paminėti. Be to, negaliu atsidžiaugti šiuo gražiu įpakavimu. Jeigu dvejojate, ar bandyti, ar ne KIKO lūpdažius, tai patariu išmėginti, gal jums patiks taip, kaip man jie patiko, ką gali žinoti! O jeigu jau bandėte, būtų labai įdomu sužinoti jūsų nuomonę!!!!

KIKO Intensely Lavish  lipsticks review
On the left side KIKO Intensely Lavish 05. Beautiful bold berry color and on the right side more everyday taupe color KIKO Intensely Lavish 01.

KIKO Intensely Lavish  lipsticks blogger review

Leave a Comment

  1. Kokie gražūūūūs! Malonumas akims. :) Aš irgi turiu vieną KIKO lūpdažį, pirkau, kai buvau Italijoje. Tiesa, ne iš šios serijos, bet irgi labai mylimas ir jau kokį pusę sunaudojau, tai tikrai bus gaila, kai baigsis. :D

    ReplyDelete
  2. Those colors are perfect for this season!
    www.kmeetsstyle.com

    ReplyDelete
  3. I love the look of these colours. I've not tried them. Beautiful photos. <3
    Event Styling

    ReplyDelete