Spring Layering




spring layering
EN   The weather has been weird lately, so I still do layering thing even in late spring. I hope soon we will enjoy warmer temperature, because I am running out of ideas how to layer clothes :)) I hope you had a good week, mine was good and with a huge change in my life. I will tell more about it maybe in the next post or Instagram :)) All I can tell you now is that it made me very happy!


******

LT   Pastaruoju metu oras buvo toks nekoks, kad net vėlyvą pavasarį tenka sluoksniuoti drabužius, kad nesušaltum. Labai tikiuosi, kad jau greitai bent šiek tiek pašils, nes mano sluoksniavimo idėjos senka greičiau nei norėčiau. Tikiuosi, kad Jūsų savaitė buvo gera. Manoji praėjo sklandžiai, tačiau su didžiuliu pokyčiu mano kasdienybėje, apie kurį, manau, parašysiu sekančiame įraše arba pasidalinsiu Instagram tinkle. Galiu pasakyti tik tiek, kad šis pokytis atnešė daug daug džiaugsmo :))

Wearing: shirt dress (Mango) // cardigan (Zara) // ripped jeans (Zara) // bag (Mango) // shoes (Mango

stylish grey and white outfits
luxembourg fashion blog
how to layer clothes
luxembourg belgium lifestyle blog

Leave a Comment

  1. You look lovely darling! Love the cardigan/duster xx

    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    ReplyDelete
  2. Labai gražūs marškiniai ir atrodo iš labai plonos medžiagos, tai ir vasarą turėtų būti tinkami :) Aš buvau nužiūrėjusi H&M'e panašius, bet ten buvo taip grubiai įdėtas tas magnetukas, na kad elektronine prekiu apsauga užfiksuotų, kad jau vien dėl to apsigalvojau pirkti - nes kai tokia plona medžiaga, tai nuėmus tą magnetuką iš karto skylė lieka.. Man nesuvokiama, kaip prieš dedant nepagalvojama, jog gadina drabužį...

    ReplyDelete