Pleated





EN   Summer is finally here in Belgium! Maybe we should call it a heatwave, because over 30 degrees we are talking about, how cool is that?!! I love this weather, sun helps me to produce energy and I couldn't be happier. It won't last long this heat, so let's not grumble and better start enjoying it now! As far as I remember I always liked being in the sun, I could spend all day long on the beach and it's still the same these days. I just need sun, I always tell that I was supposed to be born in a warmer country than Lithuania :))

Speaking about the outfit, I still have some treasures like this skirt hidden in my closet that I've had for a long time, but somehow I wasn't wearing. These days I try to put to use the clothes that I haven't wear lately and that's how I end up with various new outfits. I think it's called "shop your own closet" thing. Yes, it's very tempting to buy something new as the sales have started, but I try to resist. We will see when I will crack :))

I will leave you now and will go to enjoy the sun in my balcony with a lemon infused water (that's my new thing, when all the world has been doing that for a long time, Monika has just  now realised that it my be a cool thing to drink :))

Oooh and I almost forgot. I finally created my blog's facebook page!! Yaaaaayyyy!!!! Don't say anything, pleeeease, I am so late to the train, I know, I accept, I'm old school, but I finally made it :)) So it would mean a lot to me, if you would like my page. No pressure! But yeah go check it out! :)) Simply Magnifique facebook page is HERE 

******

LT   Vasara pagaliau atkeliavo ir į Belgiją, nors gal tiksliau būtų pavadinti tai karšio banga, nes visgi kalbame apie didesnę nei 30 laipsnių šilumą. Kol kiti bumba, kad jau per karšta, aš mėgaujuosi ir leipstu iš malonumo, nes juk tai truks tikrai trumpai, tad reikia pasidžiaugti, kol saulutė mus lepina. Kiek pamenu, aš visuomet buvau saulės vaikas. Galėdavau ištisas dienas praleisti saulėje, taip yra ir dabar. Saulė mane pakrauna energija ir įkvepia griauti kalnus (beveik). Kartais pagalvoju, kad turėjau gimti šiltesnėj šaly nei Lietuva :))

Kalbant apie derinuką, tai aš vis dar turiu savo spintoje nemažai paslėptų tokių gėrių kaip šis sijonas, kuriuos turiu ilgą laiką, bet kažkodėl nenešioju. Tad pastarosiomis dienomis stengiuosi ištraukti senai dėvėtus drabužius į dienos šviesą ir sukurti įvairius derinukus. Man rodos, tai vadinama "apsipirk savo spintoje" ar kažkaip panašiai. Žinoma, prasidėję išpardavimai labai vilioja kažką įsigyti, bet aš kolkas atsilaikau, pažiūrėsim, kada palūšiu :))

Manau, kad aš dabar čia jus paliksiu ir keliausiu pagaudyti saulės spindulių savo balkonėlyje atsigaivinat vandeniu su citrina. Tai yra mano naujasis topas, kai visas pasaulis seniai geria tokį vandenį, Monika tik dabar suprato, kad tai yra superinis dalykas karštą dieną :))

Ir dar, vos nepamiršau svarbiausio dalyko. Aš pagaliau sukuriau šio blogo facebook'o puslapį. Yaaay!!! Prašau nieko nesakykit, aš atsilikusi nuo pasaulio ir dvidešimt pirmo amžiaus, sutinku, bet vis vien pagaliau pa-ga-liau žengiau kartu su technologijomis, tad labai džiaugčiausi, jei paspaustumėte Like!!!! Jokio spaudimo, bet :)) Simply Magnifique facebook'o puslapį galite rasti ČIA.


Leave a Comment

  1. Laaaabai patinka si kombinacija! Sijonukas tikrai super, bet deja ne drabuziai puosia tave, o tu puosi drabuzius. Atrodo nesvarbu kuo tave aprengsi, tu vistiek atrodysi elegantiska. Labai zaviuosi tavim, Monika! :) xo

    Indre,
    www.curvyliciousme.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aciu, Indre, uz tokius komplimentus!! As kazkaip taip nesijauciu, bet labai malonu skaityti toki grazu komentara!! :))

      Delete
  2. Wow, this skirt looks so cool on you and the shoes are a dream! Also a wonderful location! Is that in Arlon? :)
    xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thaaanks!!!! Yes, yes, surprisingly the location is in Arlon :DD

      Delete
    2. Haha I really can't imagine what the city is like! I should visit you there one day ;)
      xx

      Delete
  3. Oo, aš taip pat saulės vaikas! Kol kiti miršta iš karščio man čia pats tobuliausias oras, tikrai turėjau gimt kokioj Ispanijoj. :) O ir sijonas, ir batai labai labai gražūs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekui!! Ir as taip sakau, kad turejau gimt ten kur amzinai silta :DD

      Delete
  4. The skirt is gorgeous! And I love the sandals too :)

    LUXESSED

    ReplyDelete
  5. I really love this outfit and your sandals, they are really pretty!! :)x

    http://stellaioannouu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks!! :) they are pretty and the most important- comfortable! :))

      Delete
  6. The pictures are beautiful! You're doing a great job here on the blog <3

    ReplyDelete
  7. Labai vasariškas derinys ;) o jau sijonuko gražumas. Linkiu, kad ta šiluma laikytųsi, nes Lietuvoj labai jau ji nestabili, vieną dieną +30C, kt jau žemiau 20C... :)

    Linkėjimai.
    Makeup Demon blog
    Makeup Demon Bloglovin
    Makeup Demon FB page

    ReplyDelete
  8. Your outfit is so chic, you look very lovely in these photos as well !

    <3,
    rgmendoza.blogspot.com

    ReplyDelete